Behandelingen

Nagelsalon Vlieland biedt meerdere behandelingen & producten aan.

Op deze pagina vind je van elke product of behandeling een korte uitleg. Ben jij hier nieuwsgierig door geworden, kijk dan boven aan de pagina onder het kopje behandelingen naar alle ‘sub’ pagina’s..

Gellak:
Perfecte Gloss in alle kleurtjes die je maar wilt! Meer dan 120 kleuren beschikbaar. Ben je het nagel lakken zat of beschadig je je nagels al na 1 of 2 dagen? Heb je geen zin om te wachten tot je nagels droog zijn? Dan is gellak de perfecte oplossing voor jou!

Bruidsnagels:
Als bruid wil je niet alleen schitteren in een mooie trouwjapon maar ook je nagels moeten er natuurlijk stralend uit zien. Je kan als bruid kiezen om een mooi nieuwe set nagels te laten zetten of je natuurlijke nagels te laten verzorgen. Een French Manicure staat altijd heel en verzorgd. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden.

Nagelverlenging met Gel of Acryl:
Acrylnagels worden gemaakt met een poeder-vloeistof systeem. Acryl hardt uit in de lucht en binnen enkele minuten is het hard en bewerkbaar door middel van een vijl.
De natuurlijke nagels kunnen worden verstevigd of zelfs verlengd met acryl!

Manicure behandeling:
Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte staat. Maak uw handen compleet met het combineren van een manicure + gellak behandeling!

Naast alle persoonlijke afspraken organiseert Nagelsalon Vlieland ook een kids nagelparty of diverse inloop acties! Wil je hier meer informatie over, kunt u altijd contact opnemen met mij!