Gellak

Perfecte Gloss in alle kleurtjes die je maar wilt!
Ben je het nagel lakken zat of beschadig je je nagel al na 1 of 2 dagen? Heb je geen zin in lang wachten tot je nagels droog zijn? Dan is Gellak een perfecte oplossing voor jou!

Wat is Gellak?
Gellak is een innovatie op het gebied van versteviging van de natuurlijke nagel. De lak blijft veel langer mooi en verstevigd meteen de nagel. Hierdoor krijgt je natuurlijke nagel meteen de kans om mooi lang te groeien. Een ander voordeel is dat je nagels direct droog zijn zodat je door kan gaan met andere bezigheden. Gellak wordt aangebracht en groeit uit met de natuurlijke nagel. Afhankelijk van de groei van je nagels kan je de uitgroei naar wens laten opvullen of kiezen voor een nieuwe kleur. (De Gel blijft ongeveer 3-4 weken op de nagel zitten) De Gel is een elastische en sterke gel die zeer dun wordt aangebracht op de nagels. Hiermee heb je geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar wel graag mooi verzorgde nagels willen hebben. De Gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht of in een kleur. (Keuze uit meer dan 120 kleuren!)

Wat houdt deze behandeling in
Vooraf worden je nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt. Wanneer de Gellak op de natuurlijke nagel wordt er eerst een basislaag aangebracht. Deze wordt in de LED lamp uitgehard. Daarna brengen we 2x de Gel aan in de door jou gekozen kleur. Deze wordt ook uitgehard in de LED lamp. Vervolgens sluit ik af met een toplaag voor een mooie glanzende nagel. In de periode dat de Gellak op de nagel zit is het ook mogelijk om daar tijdelijk een traditionele nagellak overheen te doen. Wil je de nagels laten kleuren bij de rest van de outfit, dan is dit dus makkelijk aan te passen. Wanneer je de nagellak verwijderd (remover zonder aceton) zit daar weer de mooie glanzende Gellak onder zodat de nagels er gelijk weer mooi en verzorgd uitzien.