AVG – Privacyverklaring

Nagelsalon Vlieland gaat uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Wij realiseren ons hoe belangrijk je privacy voor jou is, waarschijnlijk net zo belangrijk als wij onze privacy vinden. Daarom maken we alleen van de door jouw verstrekte gegevens gebruik om je te informeren en op de hoogte te houden van de nieuwtjes en ontwikkelingen van Nagelsalon Vlieland.

Wij zullen je gegevens nooit ongevraagd doorspelen aan derden, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Indien je hier vragen over hebt, of je gegevens wilt aanpassen, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoekenof klant zijn in de nagelsalon.

We zijn blij met onze diverse samenwerkingen en hebben vertrouwen in onze partners. Toch kunnen wij begrijpelijkerwijs geen verantwoordelijkheid nemen voor de websites van derden, waarvan je wellicht links aantreft op onze website. Lees daarvoor het privacyreglement op de betreffende website.

Mocht je nog vragen hebben , of kom je iets tegen wat je verwondert, neem dan contact  met ons op. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen op onze website. Veel plezier!