Doterra Oil

Doterra is de grootste essentiële oliën leverancier ter wereld en betekent ‘Gift van de Aarde’. Omdat er heel veel verschillende merken zijn hierbij de belangrijkste punten en achtergrond informatie. De informatie op deze website gaat alleen over de Doterra oliën en ik kan geen advies geven over andere merken. Dottera is een wetenschapsorganisatie en is constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten met wetenschappers en artsen.

Doterra is een directe verkoop organisatie en de producten kunnen niet in een winkel gekocht worden maar alleen via adviseurs. Dit is een hele bewuste keuze, op deze manier krijg je als klant betere uitleg dan in de meeste winkels en krijg je gerichter advies. Het is een Amerikaans bedrijf en in Amerika is Doterra de nummer 1 organisatie in directe verkoop. Op dit moment richt Doterra zich sterk op de Europese markt.

Een weetje..

Van alle klanten die Doterra hebben aangeschaft blijft 81% de producten bestellen na de eerste aankoop in het eerste jaar! Na 3 jaar is dit nog steeds 65%. Ook zijn er veel gebruikers die uiteindelijk zo enthousiast zijn dat ze de producten met andere mensen gaan delen, of  een eigen bedrijf starten en mensen gaan adviseren in natuurlijke gezondheidsoplossingen!